DIY: Cadeaudoosjes van StudioLight

In veel winkels kun je standaard cadeaudoosjes kopen. Bijvoorbeeld bij de Hema of de Bruna. Een zelfgemaakt doosje waarbij je niet heel veel hoeft te doen is natuurlijk veel leuker om weg te geven! Ben je benieuwd? Lees snel verder!

20140806_134257

Het merk StudioLight verkoopt kant en klare pakketjes om zelf je cadeaudoosje mee te maken. Super handig omdat je alle versieringen bij elkaar hebt en je er net zoveel werk van kunt maken als je zelf wilt. Maar wat zit er dan in zo’n pakketje?

20140806_134328

In het pakketje vind je een vel waar je een ongevouwen doosje uit kunt drukken. Deze dien je zelf nog in elkaar te zetten door te vouwen op de lijntjes en de plakrand vast te maken met lijm. Naast het doosje vind je een vel met veel verschillende versieringen waaronder labels en randjes die je op je doosje kunt plakken. Je kunt zo zelf kiezen wat je op je doosje wilt hebben.

Wil je een uitgebreider of net iets ander doosje maken? Gebruik dan ook eigen materialen zoals in het voorbeeld hieronder:

20140806_134403

Wij hebben een splitpen toegevoegd om labels vast te maken, bijpassende lintjes en plaksteentjes om het geheel wat op te fleuren. Zoals je ziet kun je dus heel veel kanten op om je doosje te versieren! En wat nog leuker is, is dat er veel verschillende soorten verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld bij Creawerk, Knutselparade of Hobby Vision. De kosten voor een pakketje liggen tussen de €1.50 en de €1.80.

Kijk hieronder nog snel voor andere voorbeelden!

DIY1

Gaan jullie ook aan de slag met deze leuke doosje? Creaties mag je altijd mailen naar inpakidee@outlook.com, vinden we leuk!

1 comments

Plaats een reactie